PRODUCTES


GADUS MORHUA l’autèntic BACALLÀ

EL BACALLÀ. UN PEIX BEN PROPER QUE VE DE MOLT LLUNY

El bacallà comú Gadus Morhua, és un peix migratori que viu en mars freds de l’Atlàntic nord i es processa a les millors factories d’Islàndia, Illes Faröe i Noruega.

Des del Segle XVI es consumeix bacallà en salaó a Catalunya. L’aprofitament de totes les seves parts ha fet que sigui des de sempre, un aliment econòmic pel rendiment que se’n treu, un 100% de la matèria comprada.

bacalao-fresco

Bacallà i productes naturals de la terra i el mar d’elaboració artesana

La nostra parada donem molta importància a tots aquells productes de D.O de les Terres de l’Ebre.

Anem introduint nous productes segons la temporada i les demandes dels nostres clients.

productos-cal-page

El bacallà que trobaran a la nostra parada és el bacallà comú “Gadus Morhua”, peix migratori que viu en mars freds de l’Atlàntic nord i es processa a les millors factories d’Islàndia, Illes Faröe i Noruega. Destaca per la seva qualitat i per els beneficis que ofereix a les persones a nivell de salut. No hem d’oblidar que és un peix “econòmic”, ja que es mengen totes les parts i es pot cuinar d’una infinitat de maneres.

Les Olives que oferim, estan tractades sense components químics, tot el condiment és natural, aquest fet fa que tinguin la etiqueta d’artesanes. Hem de remarcar, que són denominació d’origen de les Terres de l’Ebre.

Els embotits i patés que oferim, estan proveïts, en una empresa familiar, a la Vilella Baixa, al Priorat. Actualment encara conserven els processos naturals que feien servir els seus besavis, avis i pares amb els embotits tradicionals.

El vi, té procedència d’un poble de la província de Terol. És un vi jove, amb un gust afruitat i molt llaminer, pel que vulgui gaudir d’un bon vi, a les hores dels àpats. També ampolles D.O Terra Alta, Montsant, Priorat i Penedès. Cava ecològic i Vermut casolà.

A la parada, també podreu trobar especialtats cuinades com:Pasta de bunyols, brandades i canalons de bacallà.

Formatges de pastor de la Vall de Meranges, provinents de la Cerdanya. Elaborats amb llet dels ramats propis, reconeguts amb premis d’arreu de Catalunya.

T'interessa algun dels

nostres productes?

A los efectos previstos en el Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), se le informa que los datos personales que nos facilita a través de este formulario se incorporarán a un fichero de la entidad MARC VINAIXA MOLINS. Puede ver información detallada en nuestro Aviso Legal y Política de Privacidad