img-logo

Cocotxes de bacallà en salsa verda

Ingredients

Cocotxes de bacallà 300 grams per persona
Dotze alls pelats i làminats
Bitxo ( al gust)
Oli d’oliva
Farina
Julivert natural molt picolat, ( tallat amb ganivet)
Maizena( si és necesari)
Ví blanc
Fumet de peix blanc, o fet amb una pastilla de concentrat i aigua.

Elaboració

En una cassola marinera, o de terrissa, fregim els alls laminats amb oli d’oliva. Quan són mig daurats, afegim el bitxo i ho espolsem amb farina. Seguidament, afegim el ví blanc i el fumet de peix.
Sense deixar de remenar amb el batedor de varetes, veurem el nivell d’espessor que té la salsa, si fós necessari, ho podem espessir amb una mica de Maizena disolta amb aigua freda.
Seguidament, afegim les cocotxes de bacallà salades, i baixem el foc. Deixem que es coguin a foc ben lent, i quan veiem que estan al nostre gust de cuites, les espolsem amb força julivert picolat. Donem unes voltes a la cassola amb les nanses tot sagsejant-les, i ja les tenim llestes per servir a taula.
Notes

Aquesta salsa, la podem fer servir per molts plats de la cuina Basca.Per fer el lluç a la Basca, afegim unes puntes despàrrecs de llauna, uns mitjos ous bullits, i uns quants pèsols, és el que en diuen Lluç a la KOSKERA.

Sin comentarios

Añadir un comentario