TERRINA DE PEUS DE PORC AMB BACALLÀ I MUSELINA D’ALLS

Ingredients (4 persones):

– Peus de porc bullits (1/2 per persona)

– 4 pebrots verds

– 3 cebes grans

– 3 lloms de bacallà

– 1 ou

– oli d’oliva suau

– 4 grans d’all

Elaboració:

– Escalfem aigua en una olla i salem l’aigua una mica.

– Quan bulli, hi posem els peus de porc un 5-10 minuts.

– Després els colem i deixem arrefredar una mica, fins que hi podem posar els dits.

– Desosarem els peus de porc i apartarem en una safata tota la gelatina dels peus.

– Quan ja ho tinguem tot, ho tallarem a troçets petits, perque després no ens costi de menjar.

– Mentre, confitarem els grans d’all en un pot petit, i en una cassola petita, confitarem el bacallà amb força oli. Sobretot l’oli no ha d’arribar a bullir.

– En una paella, sofregim els pebrots tallats a tires.

– I en una altra paella, la ceba.

– En una altra paella, s’han de sofregir els peus amb una mica d’oli i salpebrar-los.

– Començarem el muntatge:

* Primer posarem els peus a sota.

* Després el pebrot.

* Després la ceba.

* Lo últim, el bacallà a làmines.

– Per últim, hem de fer una muselina d’alls: agafem els alls confitats i els posem en un recipient per la batedora, un ou, i bastant oli d’oliva suau. Posem la batedora fins el final i batem sense mourse fins que ha absorvit casi tot l’oli. Després suaument

movem amunt i avall fins que ens queda com una maionesa. Afegim un bon raig de crema de llet.

– Afegim per sobre la muselina d’alls i ho posem al forn.

– Primer ho escalfem una mica i deprés ho posem a gratinar.

  • Servir ben calent.

Sin comentarios

Añadir un comentario