Ingredients per a 4 persones
150 gr Tripeta de bacallà 300 gr Mongetes del Gantxet
40 gr Picada bona
1 L Fumet
200 gr Botifarra negra 200 gr Cansalada
Elaboració
Pelen la tripeta de bacallà un cop remullada amb aigua freda durant 12 hores.la tallem a tires gruxudetes de la tripa de bacallà i la posen amb aigua freda i l’escalfam fins arrencar el bull. Hon apartem del foc i deixem reposar un parell d’hores perquè s’hidrati bé.
En una paella amb oli fred posem la tripeta de bacallà, i quan comencé a sofregir la picada feta amb pa fregit, un dent d’all cru, unes fulles de julivert, la polpa d’une nyora i uns brins de safrà. Ho remanem bé i hi afegim el fumet. Ho deixerem coure uns 5 minuts i hi afegirem les mongetes del gantxet bullides i per sobre la cansalada confitada i enrossida i uns daus de butifarra negra. Ho arreclem de sal i ja ho tindrem a punt per servir.
Sin comentarios